Organisation av förvaltningsverksamhet

En sammanhållen drift- och förvaltningsorganisation

För att skapa förutsättningar för likartat arbetssätt över hela landet gentemot kunderna, har drift och förvaltning samlats i en organisatorisk avdelning, Förvaltningsavdelningen. Den operativa verksamheten inom drift och förvaltning sköts av förvaltningsavdelningen.

 

Regional indelning

Organisationsstrukturen i Förvaltningsavdelningen kännetecknas av färre och större enheter än tidigare. Sex regioner och tjugotre distrikt. Detta är för att göra verksamheten mer robust, att det i varje region finns flera medarbetare som har kompetens inom samma område. Det ger också bättre förutsättningar att hantera beredskapsverksamhet.

 

Integration mellan öppet och slutet bestånd

Tidigare var drift- och förvaltning uppdelat i en öppen verksamhet och en sluten verksamhet (olika typer av anläggningar.) Genom att medarbetare nu kan arbeta med både öppet och slutet bestånd finns ökade möjligheter till effektivisering, med bibehållen hög sekretess.

 

Länkar till mer information:

Fortifikationsverket

Telefon: 010-44 44 000

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Jag förstår